ΕΛΛΑΔΑ

Βοιωτία: Βρέθηκε ο δράστης που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία

Βοιωτία: Βρέθηκε ο δράστης που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία
EUROKINISSI

Ένας 55χρονος που κατάγεται από το χωριό Λεοντάρι και ο οποίος βρέθηκε στο πατρικό του σπίτι για να γιορτάσει το Πάσχα, είναι ο ασυνείδητος «πιστολέρο» που τραυμάτισε σοβαρά την 8χρονη Αλεξία από τις Θεσπιές Βοιωτίας, με τις μπαλωθιές του. 

Η έρευνα των Αρχών έφερε αποτέλεσμα και η ταυτότητα του αποκαλύφθηκε μετά την βαλλιστική εξέταση αλλά και την έρευνα κλιμακίου των εγκληματολογικών ερευνών που εντόπισαν ότι το παιδί είχε βληθεί από μια απόσταση περίπου 350 μέτρων.

Οι αστυνομικοί πήγαν μαζί του στην Αθήνα, στο σπίτι που διαμένει, για να εντοπίσουν το περίστροφο το οποίο χρησιμοποίησε ο 55χρονος και αυτό να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και να πιστοποιηθεί εργαστηριακά ότι πρόκειται για το όπλο που τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι το παιδί.

Ο άνδρας είναι ιδιοκτήτης βενζινάδικου και διασκέδαζε με τους συγγενείς του ανήμερα του Πάσχα σε ένα από τα τρία σπίτια που από την αρχή είχαν βάλει στο μικροσκόπιο των ερευνών τους οι Αρχές.

Άλλωστε οι πάνω από 20 μαρτυρικές καταθέσεις που είχαν λάβει οι αστυνομικοί της Λειβαδιάς προσδιόριζαν το σπίτι στο οποίο, την επίμαχη ώρα του τραυματισμού του μικρού κοριτσιού, ήταν συγκεντρωμένα άτομα που πετούσαν βεγγαλικά και πυροβολούσαν στον αέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ