Το τελευταίο ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας
Το τέταρτο μετεγχειρητικό 24ωρο διανύει η 8χρονη Αλεξία, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε βαθιά καταστολή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλαΐα Κυριακού».
Η 8χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά.
Το κορίτσι είχε τραυματιστεί σοβαρά από «αδέσποτη» σφαίρα στο κεφάλι, την Κυριακή του Πάσχα, στις Θεσπιές της Θήβας.
Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η μικρή Αλεξίαπαραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού / μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος.
Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα.
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
ΕΛΛΑΔΑ
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52
ΕΛΛΑΔΑ
Πέντε συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη - Τροχαίο με παράσυρση πεζής
23:40
ΚΟΣΜΟΣ