ΕΛΛΑΔΑ

Ρουβίκωνας: Απειλεί τους δικαστές που θα αποφασίσουν για την άδεια Κουφοντίνα

Ρουβίκωνας: Απειλεί τους δικαστές που θα αποφασίσουν για την άδεια Κουφοντίνα
EUROKINISSI

Ευθείες απειλές προς τους δικαστές του τριμελούς συμβουλίου πλημμελειοδικών Βόλου που θα κρίνουν εντός της εβδομάδας τη χορήγηση ή μη άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα εξαπολύει μέσω Facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: «οι τρεις συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη, την ζωή τη δικιά μας και την ζωή την δικιά τους», και συνεχίζει λέγοντας «Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν, όλα θα κοκκινίσουν».

Υπενθυμίζεται ότι ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη, καταδικασμένος έντεκα φορές σε ισόβια, κάνει απεργία πείνας μετά την απόρριψη του αιτήματός του να πάρει άδεια από τις φυλακές.

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του στελέχους του Ρουβίκωνα:

«Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα. Η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη και είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες. Οι τρεις συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη την ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους. Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν»

rouvikwnas

ΔΗΜΟΦΙΛΗ