Κλέφτης τζογαδόρος: Άρπαξε λαχεία και ξυστά και άφησε ανέπαφα τα ταμεία
Το ιδιόρρυθμο διαρρήκτη που χτυπά καταστήματα τυχερών παιχνιδιών για να κλέψει λαχεία και ξυστό χωρίς να ακουμπήσει ποτέ το ταμείο, αναζητούν οι Αρχές.
Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει γίνει φόβος και τρόμος για τους καταστηματάρχες που βλέπουν σχεδόν γκρεμισμένες τις βιτρίνες των καταστημάτων τους και τα λαχεία να έχουν κάνει «φτερά».
Ο διαρρήκτης έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.
Το CNN Greece φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή που ο δράστης με πέτρα σπάει την γυάλινη τζαμαρία της εισόδου και εισβάλει στο κατάστημα.
Μέχρι σήμερα ο άνδρας έχει «χτυπήσει» σε Αγία Παρασκευή, Χολαργό και Κυψέλη ενώ οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι περίπου 35 ετών και είναι σεσημασμένος.
ΕΛΛΑΔΑ
«Απόβαση» αγροτών με τρακτέρ στο Σύνταγμα - «Άλυτα τα προβλήματα, ήρθαμε να φρεσκάρουμε τα αιτήματα»
18:29
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο δυστύχημα στην Αρτέμιδα - Ένας ανήλικος νεκρός και δύο τραυματίες
18:22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κουτσούμπας: «Η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να κοροϊδεύει τους αγρότες και κτηνοτρόφους»
18:17
ΚΟΣΜΟΣ
Αλβανίδα ηθοποιός ζητά από την κυβέρνηση Ράμα ένα εκατ. για το avatar της AI υπουργού
18:08
ΚΟΣΜΟΣ