Κλέφτης τζογαδόρος: Άρπαξε λαχεία και ξυστά και άφησε ανέπαφα τα ταμεία
Το ιδιόρρυθμο διαρρήκτη που χτυπά καταστήματα τυχερών παιχνιδιών για να κλέψει λαχεία και ξυστό χωρίς να ακουμπήσει ποτέ το ταμείο, αναζητούν οι Αρχές.
Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει γίνει φόβος και τρόμος για τους καταστηματάρχες που βλέπουν σχεδόν γκρεμισμένες τις βιτρίνες των καταστημάτων τους και τα λαχεία να έχουν κάνει «φτερά».
Ο διαρρήκτης έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.
Το CNN Greece φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή που ο δράστης με πέτρα σπάει την γυάλινη τζαμαρία της εισόδου και εισβάλει στο κατάστημα.
Μέχρι σήμερα ο άνδρας έχει «χτυπήσει» σε Αγία Παρασκευή, Χολαργό και Κυψέλη ενώ οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι περίπου 35 ετών και είναι σεσημασμένος.
ΧΡΗΜΑ
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Πότε κάνει «πρεμιέρα» - Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα
02:00
ΧΡΗΜΑ
Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το Επίδομα Παιδιού - Τι πρέπει να γνωρίζετε
01:00
ΧΡΗΜΑ
Συνεχίζονται και τον Απρίλιο τα εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ - Ταχύτερη ένταξη στην αγορά εργασίας
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ΗΠΑ «λήγουν» τον πόλεμο στις 6 Απριλίου, το Ιράν διαψεύδει και οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται
23:56
ΚΟΣΜΟΣ