ΕΛΛΑΔΑ

Έκανε την ψαριά της ζωής του: Έπιασε συναγρίδα 15,5 κιλών

Έκανε την ψαριά της ζωής του: Έπιασε συναγρίδα 15,5 κιλών
politischios.gr

Μία συναγρίδα 15,5 κιλών ψάρεψε με τη μέθοδο της κάθετης (πετονιά και μαρούλι) ένας ψαράς στη Λαγκάδα της Χίου.

Ο λόγος για τον Εμμανουήλ Μητσώλη, ο οποίος περιγράφοντας την εμπειρία του, ανέφερε ότι τη στιγμή που αντίκρισε το τεράστιο ψάρι, έδωσε τη μάχη της ζωής του, αφού πάλευε για 15 ολόκληρα λεπτά για να το πιάσει χωρίς να μπορεί να το δει.

«Χθες το πρωί κατά τις 7:30 πήγα για ψάρεμα κάθετης στη Λαγκάδα. Η κάθετη είναι μία τεχνική ψαρέματος στην οποία χρησιμοποιείς μαρούλι και πετονιά. Γνωρίζοντας ότι στο συγκεκριμένο μέρος υπάρχει πληθώρα συναγρίδων αποφάσισα να πάρω έναν κέφαλο να τον δολώσω και να τον ρίξω μέσα. Καθώς περίμενα τι θα γίνει τράβηξε το καρούλι στα πόδια μου το έπιασα και εκείνη την στιγμή έδωσα τη μάχη της ζωής μου. Αντίκρισα ένα ψάρι τεράστιο, το οποίο δεν μπορούσα να το πιάσω με τα χέρια. Για 15 συνεχόμενα λεπτά πάλευα χωρίς να μπορώ να το δω», σημείωσε ο κ. Μητσώλης, όπως μεταδίδει το politischios.gr.

«Μετά από λίγο άρχισε να φαίνεται τα χέρια μου, τα οποία ήταν κουρασμένα και φθαρμένα από την πετονιά. Όλη αυτή την ώρα προσπαθούσα να το ανεβάσω με τα χέρια μου, χωρίς καλάμι, χωρίς μηχανισμό. Μόλις κατάφερα να το ανεβάσω και είδα τι ψάρι είχα πιάσει, συναγρίδα 15,5 κιλών- τρελάθηκα από τη χαρά μου. Είναι η δεύτερη φορά που με αξιώνει ο Θεός να ζήσω τέτοια εμπειρία. Πέρσι στο Φαναράκι είχα πιάσει μια συναγρίδα 11 κιλών», συνέχισε ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ