ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 32χρονης - Τα στοιχεία που τον πρόδωσαν

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 32χρονης - Τα στοιχεία που τον πρόδωσαν
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και αμέσως μετά έφυγε από το σπίτι κάνοντας το λάθος να κλειδώσει την εξώπορτα, χωρίς να υπολογίσει ότι οι Αρχές θα ανακάλυπταν ότι κλειδιά για το διαμέρισμα είχε μόνο το θύμα και ο ίδιος. 

Αυτό ήταν και το σημαντικό στοιχείο που από την πρώτη στιγμή έκανε τους αξιωματικούς των ανθρωποκτονιών να βάλουν στο «κάδρο» των υπόπτων της δολοφονίας της 29χρονης Γεωργιανής τον 32χρονο πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το πρωί της Δευτέρας ο 32χρονος έφυγε από την Πετρούπολη, όπου διέμενε, μαζί με τον ανήλικο γιο του και αφού πέρασαν από το διαμέρισμα στην Καλλιθέα, για να πάρουν και την ανήλικη κόρη του που ζούσε με τη μητέρα της.

Πήγε τα παιδιά στο σχολείο. Αμέσως μετά γύρισε, καβγάδισε για ακόμη μια φορά με την 29χρονη και αφού την στραγγάλισε πάνω στο κρεβάτι, τη σκέπασε με μια κουβέρτα και έφυγε από το σπίτι.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας μιλούσαν για το βίαιο χαρακτήρα του 32χρονου ενώ ακόμα και η αδερφή του είχε φτάσει στο σημείο να του κάνει μήνυση μετά από ένα άγριο ξυλοδαρμό που είχε υποστεί.

Ο 32χρονος προέβαλε ως άλλοθι στις Αρχές ότι την ώρα της δολοφονίας, βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι στην Πετρούπολη μαζί με τους γονείς και τα παιδιά του. Αρχικά, οι συγγενείς του προσπάθησαν να επιβεβαιώσουν το άλλοθι όμως λίγο αργότερα έπεσαν σε αντιφάσεις.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, φαίνεται ότι οι σχέσεις που είχε κάνει η 29χρονη, μετά το γάμο, είχε προκαλέσει την έντονη ζήλια του πρώην συζύγου της ο οποίος επέμενε να τα ξαναβρούν.

Πάντως ο ίδιος αρνείται να ομολογήσει και κρατάει αρνητική στάση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ