ΕΛΛΑΔΑ

Πώς έγινε το τροχαίο στην Κορωπίου – Μαρκοπούλου με το βυτιοφόρο που στοίχισε τη ζωή σε δύο άτομα

Πώς έγινε το τροχαίο στην Κορωπίου – Μαρκοπούλου με το βυτιοφόρο που στοίχισε τη ζωή σε δύο άτομα

Tροχαίο δυστύχημα, με δύο νεκρούς, σημειώθηκε περίπου στις 10:45 το πρωί της Παρασκευής στην Λ. Κορωπίου Μαρκοπούλου, στο Κορωπί.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα μεγάλο βυτιοφόρο όχημα που μετέφερε βενζίνη και ένα φορτηγό ψυγείο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός του φορτηγού έχασαν τη ζωή τους καθώς η καμπίνα του φορτηγού πολτοποιήθηκε.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Άμεσα αποκλείστηκε η Λεωφόρος και η Αστυνομία ζήτησε από τους περίοικους που βρίσκονταν κοντά στο σημείο του τροχαίου να απομακρυνθούν, τουλάχιστον για 500 μέτρα.

Η κατάσταση, λόγω του τεράστιου όγκου βενζίνης που μετέφερε το βυτιοφόρο, κρίθηκε ιδιαίτερα επικίνδυνη. Μάλιστα περίπου στις 11:10 αναφέρθηκε ότι υπήρχε διαρροή βενζίνης από το βυτίο, σύμφωνα με το mesogianews.gr.



Τι συνέβη

Η πρώτη εκτίμηση για το τροχαίο, όπως είπε ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης, είναι πως μάλλον το φορτηγό που μετέφερε τα κρέατα έχασε τον έλεγχο εξαιτίας μετατόπισης του φορτίου και έπεσε πάνω στο βυτιοφόρο.

«Έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι κάτοικοι να μην κυκλοφορούν. Να μην κάνουν θερμικές εργασίες. Απαγορεύεται η χρήση κινητών σε μεγάλη απόσταση από το ατύχημα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για την κατάσταση του δρόμου όπου έλαβε χώρα το δυστύχημα, τόνισε πως «ο δρόμος πρέπει κάποια στιγμή να διαπλατύνθει γιατί δεν παρέχει τις προδιαγραφές ασφαλείας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ