Ανθρωποκυνηγητό για τον 34χρονο που σκότωσε τη γυναίκα του στη Χαλκιδική
Πηγή: ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Επείγον σήμα στα σύνορα αλλά και τους σταθμούς των διοδίων έχουν στείλει οι αρχές που προσπαθούν να εντοπίσουν τον άνδρα, ο οποίος χθες βραδυ σκότωσε μπροστά στα μάτια των παιδιών του την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο δράστης έχει μαζί το ένα από τα δυο του παιδιά -μόλις 4 ετών.

Οι αστυνομικοί με εκπαιδευμένα σκυλιά ψάχνουν σε εγκαταλελειμμένα αγροκτήματα στη βόρεια Ελλάδα, καθώς εκτιμούν ότι ίσως σε ένα από αυτά εχει βρει προσωρινό καταφύγιο. Επίσης, με τη φωτογραφία του -από το λογαριασμό του στο facebook- στα χέρια, αξιωματικοί ψάχνουν πόρτα-πόρτα, καθώς και σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία, αφού φεύγοντας από το σπίτι δεν πήρε μαζί του τίποτα απ' ότι θα χρειαζόταν το 4 χρονο παιδί.

Οι αρχές έχουν ζητήσει από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας τα στοιχεία από την τελευταία φορά που έδωσε στίγμα το κινητό του τηλέφωνο μετά τη δολοφονία. Η απάντηση ήταν ότι βρισκόταν ακόμα σε ελληνικό έδαφος.

Πάντως, ουδείς αποκλείει το ενδεχόμενο να επιχειρήσει να περάσει στην Αλβανία. Θα ενημερωθεί η αστυνομία της γειτονικής χώρας για να γίνουν έρευνες και εκεί.

Το δεύτερο παιδί είναι μόλις 6 ετών. Εχει ήδη ζητηθεί απο ψυχολόγους να παρακολουθούν την καθημερινότητά του και να κρίνουν πότε είναι η καταλληλη στιγμη για να του πουν αυτά που έχουν συμβεί.

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!