Συνελήφθη ύποπτη για σχέσεις με τον ISIS στην Αλεξανδρούπολη
Μια περίεργη ιστορία εξελίχτηκε στην Αλεξανδρούπολη καθώς οι αστυνομικοί στον έλεγχο διαβατήριων άκουσαν έκπληκτοι μια γυναίκα που κρατούσε στα χέρια της μάλιστα το τετράχρονο παιδί της να τους λέει ότι θέλει να περάσει στην Τουρκία και από εκεί να φτάσει και να μείνει στη Συρία.
Όταν μάλιστα οι αστυνομικοί είδαν στο σύστημα Σένγκεν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα αναζητείται από τις ελβετικές αρχές τότε χτύπησε κόκκινος συναγερμός. Από την έρευνα διαπίστωσαν ότι η γυναίκα έχει ελβετική και αιγυπτιακή υπηκοότητα και ο σύζυγός της στην Ελβετία είχε δηλώσει εξαφάνιση τόσο της ίδιας όσο και του παιδιού.
Οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν αν πρόκειται για άτομο που θέλει να ενταθεί στους κόλπους των τζιχαντιστών όμως λίγο αργότερα ο συναγερμός έληξε καθώς δεν πρόεκυψαν περισσότερα στοιχεία και η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη ενώ ο πατέρας του παιδιού ειδοποιήθηκε να έρθει στην Αλεξανδρούπολη να το παραλάβει.
Ο Γιάννης Μουζάλας στο CNN Greece
Οι Έλληνες που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους τζιχαντιστές
ΤΕΡΝΑ: Νέα σύμβαση 380 εκατ. ευρώ για σιδηροδρομικό έργο στη Ρουμανία
19:10
Τα φίλτρα αέρα συλλαμβάνουν DNA στην ατμόσφαιρα, αποκαλύπτοντας ζώα, ιούς ή ανθρώπινη δραστηριότητα
19:08
Κικίλιας για σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι της Σούδας: Σε θέματα ασφάλειας δεν υπάρχει καμία ανοχή
18:57
Τραμπ: Το Ιράν δεν έχει δει τίποτα ακόμα - Θα απαντήσουμε αν οι Χούθι αποκλείσουν την Ερυθρά
18:46