Μύκονος: Αμερικανός τουρίστας πλήρωσε 836 ευρώ για... καλαμαράκια
«Αποφύγετε αυτό το μέρος, είναι παγίδα», γράφει στην ανάρτησή του ένας Αμερικανός τουρίστας και εξηγεί ότι εστιατόριο στη Μύκονο του χρέωσε 836 ευρώ για καλαμάρια, έξι μπίρες και τρεις σαλάτες, χωρίς να του έχει δοθεί τιμοκατάλογος.
Ταξίδεψε από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης στο πανέμορφο ελληνικό νησί και θέλησε απλά να απολαύσει μια μερίδα καλαμαράκια δίπλα στο κύμα, ωστόσο όταν του ήρθε ο λογαριασμός, απλά «πάγωσε».
Ο άνθρωπος περιέγραψε την εμπειρία του σε μία από τις γνωστότερες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, το TripAdvisor, και φρόντισε να ανεβάσει και τα αντίστοιχα «ντοκουμέντα», τις αποδείξεις από το κατάστημα.
Ο τουρίστας επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Μάιο του 2019 και όπως σημειώνει στο σχόλιό του, το προσωπικό του καταστήματος δεν είναι «τίμιο» καθώς αρνήθηκε να του πάει κατάλογο με τιμές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχουν παρόμοια σχόλια για το ίδιο μαγαζί και από άλλους τουρίστες.
Πότε ξεκινά η καταβολή συντάξεων του Οκτωβρίου - Αναλυτικά ανά ταμείο
06:00
Διευκρινίσεις της ΑΑΔΕ για την καταβολή, τον συμψηφισμό και το ακατάσχετο των αγροτικών ενισχύσεων
05:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Αναλυτικά τα κριτήρια για την υποβολή αιτήσεων στην πλατφόρμα
04:00
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το ειδικό εποχικό βοήθημα έτους 2026
03:00