Τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου: Ανάμεσα στους τραυματίες και ο ψιλικατζής από το Μοσχάτο
Ανάμεσα στους τραυματίες από την ανατροπή της κλούβας των μεταγωγών στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου βρίσκεται και ο 43χρονος ψιλικατζής από το Μοσχάτο, ο οποίος κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης που αυτοκτόνησε πριν λίγες ημέρες.
Νωρίτερα σήμερα ανετράπη μια κλούβα του μεταγωγών στον κόμβο Τριπόλεως - Καλαμάτας.
Δεκατρία άτομα, επτά αστυνομικοί και έξι κρατούμενοι διακομίσθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Κορίνθου. Η κλούβα είχε ξεκινήσει από την Κόρινθο με προορισμό την Τρίπολη.
Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή του Κλάδου Κ1 του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας και κλάδου Λεύκτρου - Σπάρτη με τον κλάδο Κ1Α2 στην Κόρινθο.
Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου, ενώ η οδός παραμένει κλειστή.
Ο 43χρονος κρίθηκε την Τρίτη προφυλακιστέος και συγκεκριμένα, βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών και κατάχρηση σε ασέλγεια και για το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκων.
Πρέσπες: Πυροβόλησαν αρκούδα δύο ετών - Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη
14:01
Τροχαίο με ανατροπή οχήματος στη Φθιώτιδα - Απεγκλωβισμός της οδηγού από την Πυροσβεστική
13:58
Ισπανία: Επιτήδειοι παίζουν με τον πόνο των συγγενών - Στέλνουν ψεύτικα SMS για να τους εξαπατήσουν
13:55
«Κάτω τα όπλα, πάνω οι μισθοί» - Πορείες και διαδηλώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ιταλίας
13:52