ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός - Είχε εξαφανιστεί από το 2016

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός - Είχε εξαφανιστεί από το 2016
anikolouli

Εξιχνιάστηκε η πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη.

Με τον πιο τραγικό τρόπο, έπεσε η αυλαία στο θρίλερ της εξαφάνισης του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του anikolouli.gr και της εκπομπής "Φως στο Τούνελ”, βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του.

Ο 59χρονος τότε Δημήτρης Γραικός εξαφανίστηκε στις 3 Νοεμβρίου του 2016, μαζί με το αγροτικό αυτοκίνητό του.

Όσο προχωρούσαν οι έρευνες για την υπόθεση, υπήρξαν στοιχεία ότι ο επιχειρηματίας λίγο πριν χαθεί, είχε οικονομική συναλλαγή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε μαζί με το αυτοκίνητο στη μονάδα του.

Η εξαφάνιση

Ο Δημήτρης Γραικός εξαφανίστηκε την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, του 2016. Το πρωί είχε πάει κανονικά στη δουλειά του. Μίλησε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του, ωστόσο από το απόγευμα της ίδιας ημέρας τα ίχνη του χάθηκαν.

Σύμφωνα με όσα υποστήριζε τότε η σύζυγος του 59χρονου, ο άντρας της είχε φύγει το πρωί από το σπίτι στο Ωραιόκαστρο και πήγε στα σφαγεία Χαλάστρας για να πουλήσει κάποια ζώα. Από την πώληση εισέπραξε 17.000 ευρώ, ποσό αρκετά σημαντικό ώστε να κάνει την οικογένειά του να ανησυχεί πως πίσω από την εξαφάνισή του ίσως να κρύβεται εγκληματική ενέργεια. «Ο σύζυγός μου πήγαινε τακτικά στα σφαγεία. Είναι η δουλειά του αυτή και εκείνη την ημέρα έπρεπε να πουλήσει κάποια ζώα. Ο αγοραστής είπε ότι του έδωσε 17.000 ευρώ. Δεν ξέρω αν ήταν περισσότερα ή λιγότερα, αλλά αυτά είπε ο αγοραστής στη κατάθεσή του», είχε υποστηρίξει η σύζυγός του.

Ακολούθησαν έρευνες, πολλές έρευνες, υπόνοιες στράφηκαν και στην σύζυγό του, σενάρια έλεγαν ότι πήγε στο εξωτερικό, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν επαληθεύτηκε.

Το τραγικό τέλος

O τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Γραικό ήταν ο ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας. Αμέσως οι υποψίες έπεσαν πάνω του.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε σήμερα, 30 Μαΐου του 2019. Ο κτηνοτρόφος ομολόγησε το έγκλημα και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου έθαψε τον άτυχο επιχειρηματία μαζί με το αυτοκίνητό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ