Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ισχύ από σήμερα στη Λεωφόρο Συγγρού
Από σήμερα, Τρίτη 3 Ιουνίου, και για 15 ημέρες θα τεθούν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Περιφέρειας Αττικής, θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λ. Συγγρού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας:
«Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των εποχούμενων πολιτών για την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λ. Συγγρού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμβρ. Φραντζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την Τρίτη 4 Ιουνίου και για περίπου ένα δεκαπενθήμερο λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών στο οδόστρωμα.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν».
Liveblοg: Η CIA στην αποστολή διάσωσης του Αμερικανού πιλότου - Σειρήνες στο Ισραήλ - Η Χεζμπολάχ εκτοξεύει πυραύλους
11:12
O κομβικός ρόλος της CIA στην επιχείρηση διάσωσης του Αμερικανού πιλότου από το Ιράν
11:10
Ιράν: Βίντεο ντοκουμέντο μετά την κατάρριψη των αμερικανικών αεροσκαφών - Συντρίμμια και καπνοί παντού
11:01
Πειραιάς: «Πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά μου» υποστηρίζει ο οδηγός του λεωφορείου - Καθαρό το αλκοτέστ του - Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο
10:53