ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Μανώλης: Κατέρρευσε μετά από μπάνιο στη θάλασσα

Γιάννης Μανώλης: Κατέρρευσε μετά από μπάνιο στη θάλασσα
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών άφησε αιφνίδια, ο πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και επί σειρά ετών, στέλεχος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Μανώλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», ο πρώην βουλευτής είχε πάει το πρωί της Παρασκευής για μπάνιο στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, μαζί με φίλους του και λίγη ώρα μετά ένιωσε αδιαθεσία, γι' αυτό και θέλησε να φύγει με το αυτοκίνητό του. Όμως, την ώρα που κατευθυνόταν σε αυτό κατέρρευσε.

Οι φίλοι του κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Γιάννη Μανώλη έχει προκαλέσει θλίψη στον πολιτικό κόσμο, ενώ η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που υπηρέτησε επί σειρά ετών, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη», αναφέρει ανακοίνωση της Νέα Δημοκρατία.

«Ως βουλευτής της Παράταξής μας, γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας και ιδρυτικό μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Αγάπησε και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αργολίδα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», σημειώνει η ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ