ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Οδηγός ΚΤΕΛ κατέβασε δύο 16χρονους γιατί λέρωσαν το λεωφορείο

Χανιά: Οδηγός ΚΤΕΛ κατέβασε δύο 16χρονους γιατί λέρωσαν το λεωφορείο
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Σε μια απίστευτη καταγγελία σε βάρος οδηγού του ΚΤΕΛ Χανίων προχώρησε ο πατέρας μιας 16χρονης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ, που πραγματοποιούσε το Σάββατο μεταξύ 11:30 – 12:00 το δρομολόγιο Αγία Μαρίνα – Χανίων, ανάγκασε δύο 16χρονα αγόρια να αποβιβαστούν στη γέφυρα του Κλαδισσού, επειδή –όπως υποστήριξε- του λέρωναν το όχημα, ενώ εξανάγκασε τη 16χρονη φίλη τους να καθαρίσει το λεωφορείο πριν αποβιβαστεί, στον σταθμό του ΚΤΕΛ.

Επιπλέον, στην γραπτή καταγγελία του πατέρα της κοπέλας, αναφέρεται ότι ο οδηγός, όχι μόνο επιτέθηκε φραστικά στο κορίτσι, αλλά της απαγόρευσε να επικοινωνήσει με τους γονείς της, όπως αναφέρει το cretanmagazine.gr.

Παράλληλα, ασκούσε πιέσεις στο κορίτσι να του δώσει τα τηλέφωνα των δύο 16χρονων, που είχε στην κυριολεξία πετάξει στον δρόμο λίγο νωρίτερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η καταγγελία θα διερευνηθεί από την διοίκηση του ΚΤΕΛ , ενώ ήδη ο Προϊστάμενος του φορέα Μιχάλης Τσουπάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων τόνισε ότι απαγορεύεται αυστηρά από το καταστατικό του ΚΤΕΛ η αναγκαστική αποβίβαση επιβατών για οποιοδήποτε λόγο, ενώ ανέφερε ότι ο οδηγός στην απολογία του, υποστήριξε ότι η αιτία που κατέβασε τους δύο 16χρονους, ήταν ότι πατούσαν συνέχεια το κουμπί για τη στάση.

Για την συμπεριφορά του, ο οδηγός έχει κληθεί σε απολογία και θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ