ΕΛΛΑΔΑ

Ένα Diver για τον πατέρα σας

Ένα Diver για τον πατέρα σας

Όταν δημιουργήθηκε το πρώτο OMEGA Seamaster Diver 300M το 1993, διέθετε ό,τι χρειαζόταν για μια ζωή γεμάτη δράση. Έκτοτε, αποτελεί αξιόπιστη επιλογή μέσα και έξω από τη θάλασσα, και ακόμα και σήμερα παραμένει ένα από τα πιο ανθεκτικά ρολόγια παγκοσμίως.

Για τους περιπετειώδεις πατεράδες όλου του κόσμου, το Seamaster Diver 300M είναι το ιδανικό δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα. Δεν έχει απλώς ιστορία στις καταδύσεις και εμπειρία στην απαραίτητη τεχνολογία, αλλά χαρίζει και κομψότητα αν συνδυαστεί με κουστούμι ή σμόκιν.

Αν δεν μας πιστεύετε, ρωτήστε τον Τζέιμς Μποντ! Το Seamaster Diver 300M φορέθηκε από τον πράκτορα 007 για περισσότερα από 20 χρόνια. Και, αφού είναι αρκετά καλό για τον αγαπημένο κατάσκοπο όλων, σίγουρα είναι αρκετά καλό και για τον πατέρα σας!

Τα τελευταία χρόνια, ολόκληρη η συλλογή επανασχεδιάστηκε με μια επαναστατική προσέγγιση. Με μέγεθος 42 mm, τα σύγχρονα νέα μοντέλα από ανοξείδωτο χάλυβα διαθέτουν κομψά κεραμικά καντράν με κυματισμούς χαραγμένους με λέιζερ καθώς και κεραμική στεφάνη με χαρακτηριστικές κλίμακες κατάδυσης από λευκό εμαγιέ. Μέσα στο νερό, θα μπορεί να βασίζεται σε ένα OMEGA Master Chronometer Calibre 8800 που έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ακρίβειας, απόδοσης και μαγνητικής αντίστασης.

OMEGA 210.30.42.20.06.001

Το OMEGA Seamaster Diver 300M είναι αναμφίβολα ένα ρολόι που ο πατέρας σας θα μπορεί να φοράει για πάντα. Γι’ αυτό, λοιπόν, προσθέστε το στη λίστα με τα δώρα για τη Γιορτή του Πατέρα και χαρίστε του αυτό που χρειάζεται για μια ζωή γεμάτη περιπέτεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ