ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η 39χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 80χρονης στα Καμίνια

Αυτή είναι η 39χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 80χρονης στα Καμίνια
Facebook

«Έχω κάτι νεύρα με τη γριά, δεν βρήκα λεφτά πουθενά. Την παλ…γρια. Λοιπόν μη με πάρεις τηλέφωνο γιατί η αστυνομία θα παρακολουθεί τώρα τα τηλέφωνα. Καλύτερα να τα πετάξουμε»: αυτή ήταν η αντίδραση του 44χρονου που φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 80χρονη γυναίκα στα Καμίνια μαζί με μια 39χρονη.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η 39χρονη, αμέσως μετά τη δολοφονία προσπαθούσαν να κρυφτούν σε διάφορα καταλύματα. Η ηλικιωμένη, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, πρόλαβε να πει στις Αρχές ότι τα άτομα στο σπίτι της ήταν δύο, κάτι που καταρρίπτει τον ισχυρισμό της Βουλγάρας ότι η ίδια ήταν δήθεν στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Το Νοέμβριο του 2018, ένας γείτονας της 80χρονης είπε στον 44 χρόνο και την 39χρονη ότι η ηλικιωμένη είχε χρήματα στο σπίτι και όλοι μαζί οργάνωσαν τη ληστεία.

Στις τέσσερις τα ξημερώματα, σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι και αφού χτύπησαν τη μπαλκονόπορτα, η ανυποψίαστη 80χρονη τους άνοιξε για να ζήσει λίγο αργότερα εφιαλτικές ώρες στα χέρια τους.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπίστωσαν ότι οι δράστες της είχαν σπάσει πλευρά και θώρακα, ενώ πέθανε από εσωτερική αιμορραγία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ