Στη Μεσσηνία ξανά για διακοπές ο Ρονάλντο
Τη Μεσσηνία επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πορτογάλος άσος Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών.
Λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του Nations League με την Πορτογαλία, ο CR7 έφθασε σήμερα, μετά τις 5 το απόγευμα, με ιδιωτική πτήση από το Μιλάνο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο κατευθύνθηκε στο Costa Navarino, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr.
Και όλα αυτά ένα χρόνο μετά την προηγούμενη επίσκεψη του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού αστέρα στη Μεσσηνία, που είχε συνδυαστεί τότε με την υπογραφή του αυτοκρατορικού του συμβολαίου με την Γιουβέντους.
Μάλιστα, πέρυσι στη Μεσσηνία, βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της «Μεγάλης Κυρίας» και εκ των ιδιοκτητών της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας Fiat, Ανδρέα Ανιέλι, μαζί με συνεργάτες του, ώστε να αποσπάσουν την πολυπόθητη υπογραφή του Πορτογάλου άσου.
Πλημμύρισε η Λεωφόρος Βουλιαγμένης - Αυτοκίνητα παρασύρονται από ορμητικά νερά (pics)
20:52
Οκτώ στους δέκα Γάλλους θεωρούν τον Τραμπ επικίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη
20:49
Όπλα και τρόφιμα καλούνται να αποθηκεύσουν οι κάτοικοι της Γροιλανδίας σε περίπτωση «κρίσης»
20:41
Χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα - Τι θα ισχύσει για τα σχολεία
20:41