ΕΛΛΑΔΑ

Νύχτα κόλαση για 19χρονη στην Κρήτη: «Με βίαζαν εναλλάξ και με παράτησαν σε άθλια κατάσταση»

Νύχτα κόλαση για 19χρονη στην Κρήτη: «Με βίαζαν εναλλάξ και με παράτησαν σε άθλια κατάσταση»
EUROKINISSI

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Χερσονήσου στην Κρήτη η καταγγελία μιας 19χρονης τουρίστριας, βάσει της οποίας συνελήφθησαν δύο Γερμανοί, οι οποίοι εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα από την Ισλανδία κατήγγειλε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (13/06) ότι μετά από κατανάλωση αλκοόλ, βιάστηκε από δύο Γερμανούς, που είχε συναντήσει νωρίτερα στο μπαρ που διασκέδαζε.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, οι δύο Γερμανοί, 38 και 34 χρόνων, λίγη ώρα μετά τη γνωριμία τους, την έβγαλαν έξω από το μπαρ, οδηγώντας την σ’ ένα σκοτεινό δρόμο όπου τη βίασαν κατ’ επανάληψη και εναλλάξ.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr και το cretapost.gr, στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η ίδια η τουρίστρια επέστρεψε σε άθλια κατάσταση στο ξενοδοχείο όπου έμενε.

Το ΑΤ Χερσονήσου κινήθηκε ταχύτατα και σε χρόνο ρεκόρ διαλεύκανε την υπόθεση αξιοποιώντας πληροφορίες και συλλέγοντας στοιχεία. Σε λίγες ώρες, οι δυο Γερμανοί οδηγήθηκαν ενώπιον της 19χρονης Ισλανδής, η οποία και τους αναγνώρισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ