ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα Γουδή: Στον ανακριτή θα οδηγηθεί η 68χρονη μητροκτόνος

Έγκλημα Γουδή: Στον ανακριτή θα οδηγηθεί η 68χρονη μητροκτόνος
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί εντός της ημέρας η 68χρονη που σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της και πέταξε το πτώμα της -τυλιγμένο σε κουβέρτα- στη μέση του δρόμου στο Γουδή.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο, όταν εντοπίστηκε έξω από κάδο ένα πτώμα τυλιγμένο σε κουβέρτα.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών έφτασαν γρήγορα στην εξιχνίαση της υπόθεσης χάρη στην καταλυτική μαρτυρία μιας γειτόνισσας του θύματος, που είδε την κόρη να σέρνει το πτώμα.

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 68χρονη σέρνει το πτώμα

Βίντεο - ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το OPEN καταγράφει καρέ - καρέ την 68χρονη να σέρνει την κουβέρτα μέσα στην οποία είναι δεμένο το πτώμα της μητέρας της.

Διερχόμενοι κοιτούν με απορία τη γυναίκα να τραβά την κουβέρτα και να την αφήνει στην οδό Σινώπης. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να φανταστεί ότι μέσα στην κουβέρτα βρίσκεται νεκρή και δεμένη η μητέρα της.

Ένας άνδρας βρίσκεται στη συμβολή της Παπαδιαμαντοπούλου με τη Λοχαγού Γιαννοπούλου και παραμένει στο σημείο κοιτώντας επίμονα την 68χρονη. Δύο λεπτά μετά, η 68χρονη επιστρέφει ξανά στο σημείο όπου βρίσκεται ο άγνωστος άνδρας, στον οποίο φαίνεται αρχικά να του ζητά να απομακρυνθεί, σηκώνοντας το δεξί της χέρι.

Στη συνέχεια, όμως, φαίνεται να μιλά μαζί του, για αρκετά λεπτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ