Φυλακές Κορυδαλλού: Υπό έλεγχο η κατάσταση μετά την ένταση μεταξύ κρατουμένων
Υπό έλεγχο βρίσκεται η κατάσταση στις Φυλακές Κορυδαλλού, όπου νωρίτερα ξέσπασαν άγριες συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας.
Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας εξωτερικών φρουρών Κώστικας Γιώργος, η ένταση ξεκίνησε όταν Γεωργιανός κρατούμενος μαχαίρωσε Κούρδο.
Πρόσθεσε επίσης ότι αμέσως μόλις ξέσπασαν τα επεισόδια, η Ομάδα Αντιμετώπισης Εκνόμων Ενεργειών μαζί με τα ΜΑΤ και δύο ομάδες ΟΠΚΕ μπήκαν μέσα στις φυλακές με εντολή του Διευθυντή για να καταστείλουν τα επεισόδια.
Σύμφωνα με τον κ. Κώστικα από τα επεισόδια τραυματίστηκε στο χέρι ένας αστυνομικός.
Οι έρευνες στην 2η πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού ολοκληρώθηκαν. Εντοπίστηκαν 25 μαχαίρια, κοντάρια και αυτοσχέδιες λάμες.
Οι Αρχές θα ερευνήσουν τώρα την 5η πτέρυγα.
Ελεύθερος υπό δικαστική επίβλεψη ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε
21:35
Χαλάνδρι: Σε κρίσιμη κατάσταση διανομέας μετά από τροχαίο ανήμερα Χριστουγέννων
21:27
Νεκρό δίχρονο κορίτσι στον Αμαζόνιο από επίθεση πιράνχας
21:20
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ: Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους εξετάζουν οι αγρότες - Νέα πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή
21:14