ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα ξυλοδαρμού γνωστός λαϊκός τραγουδιστής - Τι κατήγγειλε στην αστυνομία

Θύμα ξυλοδαρμού γνωστός λαϊκός τραγουδιστής - Τι κατήγγειλε στην αστυνομία
EUROKINISSI// ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Επίθεση από δύο αγνώστους που τον ξυλοκόπησαν σοβαρά τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο, κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε νωρίς το απόγευμα ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος, την ώρα που πήγαινε σε προγραμματισμένο ραντεβού και είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Παντείου, δύο άγνωστοι που επέβαιναν στη μηχανή τον πλησίασαν άρχισαν να τον βρίζουν και να τον ξυλοκοπούν στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν και ο λαϊκός τραγουδιστής αφού ενημέρωσε τις Αρχές ασφαλείας μετέβη σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην περιοχή όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει κάταγμα στη μύτη.

Ο λαϊκός τραγουδιστής παρουσία του δικηγόρου του έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και όπως είπε μπορεί να μην γνωρίζει τους δυο άνδρες που τον ξυλοκόπησαν ωστόσο προσδιόρισε τον φυσικό αυτουργό, περιγράφοντας μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια την μεταξύ τους διένεξη.

Ο ίδιος συμπλήωσε μάλιστα ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι βρίσκεται κάποιος άλλος πίσω από την επίθεση καθώς με κανέναν άλλον δεν έχει διάφορες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ