ΕΛΛΑΔΑ

Γεροβασίλη: Ζητήθηκε η παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Γεροβασίλη: Ζητήθηκε η παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

«Μετά από “αντικειμενική” αξιολόγηση ζητήθηκε η παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.», αποκαλύπτει σε ανακοίνωσή της η Όλγα Γεροβασίλη.

«Θυμίζω στον κ. Μητσοτάκη τις υποσχέσεις του για επιλογές με βάση την αξιολόγηση και χωρίς κομματικά κριτήρια στις θέσεις ευθύνης. Έτσι αντιλαμβάνονται, σαν λάφυρο, την ΕΛ.ΑΣ. και τους ανώτατους αξιωματικούς. Είμαι σίγουρη ότι οι έκτακτες κρίσεις που θα γίνουν στο σώμα δεν θα έχουν κομματικά χαρακτηριστικά, θα γίνουν αξιοκρατικά με βάση αξιολογήσεις, χωρίς κομματικά κριτήρια και χωρίς ούτε μια στιγμή να του έχει περάσει από το μυαλό το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Σε αναμονή των επόμενων ρεβανσιστικών επιθέσεων της νέας Δεξιάς», τονίζει η κ. Γεροβασίλη.

Χωρίς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. η σύσκεψη υπό τον Χρυσοχοΐδη για την ασφάλεια

Αργά το απόγευμα ολοκληρώθηκε η πρώτη μεγάλη σύσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην οποία έδωσε σαφείς και κάθετες οδηγίες για σκληρή δουλειά και απόλυτο συντονισμό των αστυνομικών χωρίς όμως να είναι την αίθουσα ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και οι Αντιστράτηγοι.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε ζητήσει να βρίσκονται σε αυτή τη σύσκεψη όλοι οι προϊστάμενοι των νευραλγικών υπηρεσιών της Αστυνομίας στους οποίους ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι η ασφάλεια του πολίτη είναι πρώτο και βασικό του μέλημα και ότι οι υπηρεσίες πρώτης γραμμής της ΕΛ.ΑΣ. θα πρέπει να στελεχωθούν με ικανό προσωπικό που θα φέρει άμεσο αποτέλεσμα

Παρ΄ όλα αυτά αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι την ώρα εκείνη στην αίθουσα δεν βρισκόταν ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος παρέμεινε στο γραφείου του ακριβώς έναν όροφο από κάτω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ