ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Αγωνία για τον αγνοούμενο ψαρά - Τι λένε συγγενείς του

Χαλκιδική: Αγωνία για τον αγνοούμενο ψαρά - Τι λένε συγγενείς του
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Συγγενείς του ψαρά ο οποίος αγνοείται από χθες, Τετάρτη, στην περιοχή της Καλλικράτειας στη Χαλκιδική, μίλησαν στο Star για τις έρευνες που διεξάγονται για τον εντοπισμό του, αλλά και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε.

Ο 62χρονος άνδρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωστοποίησαν οι συγγενείς του, βγήκε για ψάρεμα γύρω στις 20:00 - 21:00 το βράδυ και τα ίχνη του εξαφανίστηκαν λίγο πριν από τις 22:00.

«Ψάχνουμε όλοι τη νύχτα, δεν τον βρήκαμε πουθενά», είπε ένας εξάδελφος του αγνοούμενου, ο οποίος σημείωσε ότι «τον ψάχνει όλη η Καλλικράτεια».

«Βγήκαμε από τα καΐκια από τις 22:00 που εξαφανίστηκε μέχρις τις 02:30 που μας πήρε το λιμεναρχείο για να μπούμε στο λιμάνι γιατί ερχόταν νέο μπουρίνι», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο ανηψιός του 62χρονου ψαρά, γνωστοποίησε πως δεν έχει βρεθεί ούτε το σκάφος του, ενώ ο θείος του, επίσης ψαράς, εκτίμησε πως «τον έπιασε το μπουρίνι και το τουμπάρισε το σκάφος».

Να υπενθυμίσουμε ότι συνολικά επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τουςαπό την φονική κακοκαιρία που έπληξε χθες την Χαλκιδική, ενώ δεκάδες ακόμη νοσηλεύονται.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ