Χαλκιδική: Αγωνία για τον αγνοούμενο ψαρά - Τι λένε συγγενείς του
Συγγενείς του ψαρά ο οποίος αγνοείται από χθες, Τετάρτη, στην περιοχή της Καλλικράτειας στη Χαλκιδική, μίλησαν στο Star για τις έρευνες που διεξάγονται για τον εντοπισμό του, αλλά και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε.
Ο 62χρονος άνδρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωστοποίησαν οι συγγενείς του, βγήκε για ψάρεμα γύρω στις 20:00 - 21:00 το βράδυ και τα ίχνη του εξαφανίστηκαν λίγο πριν από τις 22:00.
«Ψάχνουμε όλοι τη νύχτα, δεν τον βρήκαμε πουθενά», είπε ένας εξάδελφος του αγνοούμενου, ο οποίος σημείωσε ότι «τον ψάχνει όλη η Καλλικράτεια».
«Βγήκαμε από τα καΐκια από τις 22:00 που εξαφανίστηκε μέχρις τις 02:30 που μας πήρε το λιμεναρχείο για να μπούμε στο λιμάνι γιατί ερχόταν νέο μπουρίνι», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Ο ανηψιός του 62χρονου ψαρά, γνωστοποίησε πως δεν έχει βρεθεί ούτε το σκάφος του, ενώ ο θείος του, επίσης ψαράς, εκτίμησε πως «τον έπιασε το μπουρίνι και το τουμπάρισε το σκάφος».
Να υπενθυμίσουμε ότι συνολικά επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τουςαπό την φονική κακοκαιρία που έπληξε χθες την Χαλκιδική, ενώ δεκάδες ακόμη νοσηλεύονται.
Βίντεο από το τροχαίο στην Καλλιθέα: Ο οδηγός έβρισε τον πεζό που παρέσυρε και τον εγκατέλειψε
21:10
Βιολάντα: Δεύτερη δικογραφία κατά του ιδιοκτήτη του εργοστασίου μετά την έφοδο στο σπίτι του
21:01
Σοβαρό τροχαίο στο Πικέρμι: Μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζό - Δύο τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση
20:53
Άννα Στρατινάκη: Τι απαντά για δημοσιεύματα περί εμπλοκής της στην υπόθεση Παναγόπουλου
20:45