ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Βίντεο από το κέντρο διασκέδασης όπου εγκλωβίστηκαν 1.000 άτομα στο Δρέπανο

Κακοκαιρία: Βίντεο από το κέντρο διασκέδασης όπου εγκλωβίστηκαν 1.000 άτομα στο Δρέπανο
EUROKINISSI/ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε το Δρέπανο λίγο μετά τις 2, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Λόγω της κακοκαιρίας και των καταιγίδων που χτύπησαν την περιοχή για περίπου τρεις ώρες, χείμαρρος που βρίσκεται δίπλα στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης υπερχείλισε με αποτέλεσμα τα περίπου 1.000 άτομα που βρίσκονταν μέσα στο κτήριο να εγκλωβιστούν.

Το νυχτερινό κέντρο πλημμύρισε, ενώ στο σημείο έσπευσαν τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Νίκος Κοτρωνιάς, καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβιστεί με ασφάλεια ο κόσμος.

|
Πηγή: gnomip.gr

Ο χείμαρρος βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν γνωστή τραγουδίστρια, με τις αρχές να επιστρατεύουν μέχρι και λεωφορεία προκειμένου να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο τους θαμώνες, με ορισμένους εξ αυτών να μένουν για ώρες εγκλωβισμένοι μέσα στα οχήματά τους.

Τουλάχιστον 150 αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν και μετά από την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, όπου σε συνεργασία με την «Ολυμπία Οδό» έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, τα αυτοκίνητα διοχετεύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ