Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο της 82χρονης – Την έθαψε ο γιος της για να παίρνει τη σύνταξη
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον θάνατο της 82χρονης, που βρέθηκε θαμμένη στο σπίτι της στο. Μικρό Βάλτο, Κορινθίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι είχαν καιρό να δουν την 82χρονη ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Έτσι, χθες το βράδυ έγινε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι της 82χρονης, όπου τελικά βρέθηκε θαμμένο το πτώμα.
Όσον αφορά στα αίτια του θανάτου της 82χρονης, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Η ομολογία του γιου
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του korinthostv.gr, ο γιος της ηλικιωμένης ομολόγησε ότι ήταν αυτός που έθαψε τη μητέρα του γιατί ήθελε να παίρνει τα χρήματα της σύνταξής της.
PHOTO 1 / 6
Photo 1/6
Πηγή: korinthostv.gr
Photo 2/6
Πηγή: korinthostv.gr
Photo 3/6
Πηγή: korinthostv.gr
Photo 4/6
Πηγή: korinthostv.gr
Photo 5/6
Πηγή: korinthostv.gr
Photo 6/6
Πηγή: korinthostv.gr
ΧΡΗΜΑ
Ποιοι θα λάβουν την τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026 - Ποια είναι τα ποσά
04:00
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός Τουρισμός: Τι καλύπτουν τα voucher – Πώς θα κάνετε κράτηση
03:00
ΧΡΗΜΑ
Τέλη Κυκλοφορίας 2026: 10 + 1 ερωτήσεις και απαντήσεις για την καταβολή
02:00
ΧΡΗΜΑ
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης των πληρωμών από σήμερα έως τις 2 Ιανουαρίου
01:00
ΧΡΗΜΑ