Τραγωδία στο Περιστέρι: 35χρονος έπνιξε με σακούλα τον φίλο του
Έναν νεαρό άνδρα ηλικίας 35 ετών συνέλαβαν οι αρχές ως τον δράστη της ανθρωποκτονίας του φίλου του, 37 ετών στο Περιστέρι.
Οι δύο φίλοι φέρεται να διαπληκτίστηκαν έντονα μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Αγραφιώτου στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα ο 35χρονος με μία σακούλα να πνίξει το θύμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε το πρωί επεισόδιο με τον συγκάτοικό του, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων τους.
Στη συνέχεια το επεισόδιο έληξε, αλλά το μεσημέρι άρχισαν πάλι να καυγαδίζουν. Τότε, γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία. Μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα αστυνομικοί και χτύπησαν την πόρτα, άνοιξε ο δράστης και, αφού τους είπε ότι σκότωσε τον συγκάτοικό του, παραδόθηκε.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Τη Δευτέρα στην Αθήνα η κηδεία και η ταφή της πριγκίπισσας Ειρήνης
10:04
Τι ακίνητα αγόρασαν οι ξένοι αγοραστές στην Ελλάδα το 2025 - Τα κριτήρια επιλογής
10:03
Δημήτρης Σπηλιόπουλος: Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η καινοτομία και τα επόμενα βήματα της Active
10:00
Ο Χούλιο Ιγκλέσιας χαρακτηρίζει «εντελώς ψευδείς» τις καταγγελίες των πρώην υπαλλήλων του
09:55