ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Περιστέρι: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δράστη

Δολοφονία Περιστέρι: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δράστη
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Κοντά στην εξιχνύαση της δολοφονίας στην καφετέρια στο Περιστέρι είναι οι Αρχές ασφαλείας, που έχουν στα χέρια τους βίντεο από τη στιγμή του εγκλήματος. Την ίδια ώρα, σοκάρει νέα μαρτυρία που βλέπει το «φως» για τις κινήσεις του δράστη μετά τον φόνο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη καθώς η κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει ξεκάθαρα την εικόνα του, αλλά και όλη τη σκηνή του εγκλήματος.

Με βάση αυτό το υλικό, οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να διαπιστώσουν ποιος είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Το βιντεοληπτικό υλικό επιβεβαιώνει τις μαρτυρίες ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν.

Η δολοφονία

Η δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης την ώρα που βρίσκονταν κι άλλοι θαμώνες στο κατάστημα.

Απ’ ό,τι φαίνεται προέκυψε έντονος διαπληκτισμός, με αποτέλεσμα ο δράστης να χάσει την ψυχραιμία του, να πυροβολήσει στον αέρα και αμέσως μετά να στρέψει το όπλο στο κεφάλι του θύματος και να πυροβολήσει μία φορά.



Χαρακτηριστική είναι η ψυχραιμία με την οποία κατάφερε να διαφύγει ο δολοφόνος.

Από το σημείο οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν τρεις κάλυκες από όπλο, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις τους κάνουν λόγο για προσωπικές διαφορές.

Σοκαριστική μαρτυρία

Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επανέλαβε πως ο θύτης και το θύμα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι. Ξαφνικά, όπως περιέγραψε, ο δράστης άρχισε να πυροβολεί, σκοτώνοντας τον άνδρα.

Στη συνέχεια σηκώθηκε από το τραπέζι για να φύγει, για να επιστέψει εντός ολίγου να τον χτυπήσει στο κεφάλι, όπως περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο ίδιος σημείωσε μάλιστα πως ο δολοφόνος στράφηκε προς τους υπόλοιπους θαμώνες και τους διαβεβαίωσε πως δεν πρέπει να ανησυχούν.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ