Σεισμός στη Βόρεια Ελλάδα
Σεισμός σημειώθηκε στις 21:33 στη Βόρεια Ελλάδα. Η δόνηση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν εντάσεως 3,8 Ρίχτερ κατά το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο.
Σύμφωνα με τις ίδιες μετρήσεις, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 17 χιλιόμετρα από τις Σέρρες και συγκεκριμένα στη Νιγρίτα.
Η δόνηση έγινε αισθητή και στη Θεσσαλονίκη.

Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τον Σεισμολογικό Σταθμό του ΑΠΘ, η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
«Ο σεισμός είναι μικρός. Είναι κάτω από τα 4 Ρίχτερ και δεν εμπνέει ανησυχία. Καθημερινά γίνονται τέτοιοι σεισμοί. Έγινε αισθητός στη Θεσσαλονίκη, γιατί σημειώθηκε κοντά σε αυτήν. Το επίκεντρο είναι στη Νιγρίτα (Σερρών). Θα παρακολουθήσουμε το φαινόμενο τις επόμενες ώρες», τόνισε ο καθηγητής Σεισμολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Κώστας Παπαζάχος.
Καθυστερήσεις στον Προαστιακό λόγω φωτιάς κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή στον Ασπρόπυργο
22:02
Το Netflix δεν το ξεχνά ποτέ: Η σειρά - φαινόμενο που βλέπουν ξανά και ξανά, πέντε χρόνια μετά
21:57
Υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγούσε ο Διαμαντής Καραναστάσης - Του αφαιρέθηκε το δίπλωμα
21:42
Χρυσοχοΐδης στην Τουρκία: «Ανοιχτή γραμμή» και κοινές επιχειρήσεις κατά του οργανωμένου εγκλήματος
21:35