ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Ρόδο: Αδελφές οι νεαρές τουρίστριες που πνίγηκαν στην πισίνα

Τραγωδία στη Ρόδο: Αδελφές οι νεαρές τουρίστριες που πνίγηκαν στην πισίνα
Pixabay

Αδελφές από τη Γαλλία είναι οι δύο τουρίστριες οι οποίες έχασαν τη ζωή τους σε πισίνα ξενοδοχείου στην περιοχή του Ιαλυσού.

Οι νεαρές, 16 και 19 ετών, είχαν πάει στο νησί για διακοπές με την τρίτη αδελφή τους. Βρέθηκαν νεκρές στην πισίνα του ξενοδοχείου στις 18:30 το απόγευμα της Τετάρτης, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Ροδιακή», αναφέρουν πως η μία κοπέλα προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς, βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο.

Το ΕΚΑΒ κλήθηκε να παραλάβει αρχικά μία κοπέλα που ήταν στην επιφάνεια της πισίνας και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν να την κρατήσουν στη ζωή, όμως, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Οι διασώστες επέστρεψαν όταν δέχθηκαν κλήση και για το δεύτερο θύμα το οποίο ήταν μέσα στην πισίνα και δεν φαινόταν, αλλά όλα είχαν πλέον τελειώσει.

Οι υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας και συγκεκριμένα ο διευθυντής και ο ναυαγοσώστης (ο οποίος δεν βρισκόταν εκεί αφού είχε λήξει το ωράριο του) πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα της Ρόδου, όπου θα αποφασίσει εάν ασκηθούν εναντίον τους κατηγορίες.

Οι έρευνες από την πλευρά των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ