Επίθεση αντιεξουσιαστών σε περιπολικό στα Εξάρχεια
Επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών δέχτηκε τα ξημερώματα περιπολικό της αστυνομίας στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Χαριλάου Τρικούπη.
Οι αστυνομικοί είχαν λάβει σήμα από το Κέντρο Επιχειρήσεων να πάνε στο σημείο όπου τους περίμενε ιδιοκτήτης καταστήματος με υποδήματα, ο οποίος είχε ενημερωθεί ότι άγνωστοι είχαν σπάσει την τζαμαρία και είχαν αρπάξει προϊόντα. Μόλις έφτασε στο σημείο το περιπολικό μια ομάδα αντιεξουσιαστών άρχισε να πετά μπουκάλια και ξύλα. Κανένας από τους αστυνομικούς δεν τραυματίστηκε όμως προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο περιπολικό.
Λίγες ώρες νωρίτερα τρεις νεαροί κρατώντας όπλα εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή των Εξαρχείων και αφού απείλησαν πελάτες και υπαλλήλους άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν στα ταμεία και εξαφανίστηκαν
H Honda δρομολογεί αλλαγές το 2026
10:44
Πάτρα: Οδηγός ΙΧ «καρφώθηκε» σε απορριμματοφόρο - Στο νοσοκομείο εργαζόμενος καθαριότητας
10:31
Ροδόπη: Για εμπρησμό από αμέλεια κατηγορείται η μητέρα του 7χρονου που έχασε τη ζωή του
10:18
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ: Νέα κλιμάκωση από τους αγρότες: Κλείνει στις 12 η Εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Αποκλεισμοί και σε τελωνεία
10:05