ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Νάταλι Κρίστοφερ: Από το χτύπημα στο κεφάλι πέθανε η Βρετανίδα αστροφυσικός

Θάνατος Νάταλι Κρίστοφερ:  Από το χτύπημα στο κεφάλι πέθανε η Βρετανίδα αστροφυσικός
Facebook/Natalie Christopher

Το χτύπημα στο κεφάλι της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, κατά την πτώση της στη χαράδρα στην Ικαρία, ήταν η αιτία θανάτου της Βρετανίδας αστροφυσικού. 

Τα αποτελέσματα της νεκροτομής, στην ουσία επιβεβαίωσαν την αρχική εκτίμηση του ιατροδικαστή Νίκου Καρακούκη -την οποία είχε κάνει στη χαράδρα στην Ικαρία-, ότι δηλαδή ο θάνατος της Βρετανίδας επιστήμονα ήταν ακαριαίος λόγω της πτώσης.

Κατάγματα και κακώσεις

Η Νάταλι Κρίστοφερ υπέστη συντριπτικό κάταγμα ινιακής χώρας (στο πίσω μέρος του κεφαλιού), όταν έπεσε στη χαράδρα, κοντά στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει με τον σύντροφό της, στην Ικαρία. Αυτό το κάταγμα προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό της, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την νεκροτομή, όπως αναφέρει το politis.com.cy.

Επίσης, η 34χρονη Αγγλίδα αστροφυσικός υπέστη κάταγμα κλείδας, κακώσεις στα γόνατα και στο αριστερό χέρι. Επιπλέον, υπάρχουν δείγματα ότι υπήρξε ανακοπή της πτωτικής πορείας της, σε εξοχή βράχου, δηλαδή πέφτοντας χτύπησε σε κάποιο σημείο, προτού καταλήξει στη χαράδρα βάθους 20 μέτρων.



Πώς εντοπίστηκε το πτώμα της 34χρονης αστροφυσικού

Η 34χρονη αστροφυσικός, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, βρέθηκε καταπλακωμένη από πέτρες, σε δύσβατη περιοχή, ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διέμενε με τον σύντροφό της.

Η Νάταλι Κρίστοφερ έπεσε στο κενό μαζί με τον μεγάλο πέτρινο όγκο που βρέθηκε πάνω της.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν πως η πτώση και ο θάνατος προήλθαν από την παράτολμη προσπάθεια της Νάταλι να αναρριχηθεί ή να καταρριχηθεί σε αυτόν τον απότομο βράχο. Επεσήμαναν πως η άτυχη γυναίκα έπεσε «αγκαλιά» με το μεγάλο πέτρινο όγκο που βρέθηκε πάνω της, ο οποίος ήταν η αιτία της πτώσης της με την αποκόλλησή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ