Σαμοθράκη: Παρατείνεται η δρομολόγηση του Andros Jet – Τι θα γίνει από Δευτέρα
Παρατείνεται μέχρι την Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019, η δρομολόγηση του επιβατηγού-οχηματαγωγού ταχύπλοου «ANDROS JET» της εταιρίας «SEAJETS» στη γραμμή Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκης.
Από τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019, την ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολης - Σαμοθράκης θα καλύπτει το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «ΑΡΤΕΜΙΣ» της εταιρίας «Hellenic Seaways».
Τα αναλυτικά δρομολόγια του «ANDROS JET» και του «ΑΡΤΕΜΙΣ» θα ανακοινωθούν από τις διαχειρίστριες εταιρίες.
Εξάλλου, το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «ΑΝΑΞ» θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τη γραμμή μέχρι και το Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019, για τη μεταφορά οχημάτων μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης.
Τέλος, κανονικά εκτελεί τα προγραμματισμένα δρομολόγιά του το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο «ΖΕΦΥΡΟΣ».
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον επίσημο ιστότοπο της εταιρίας «Hellenic Seaways», το επιβατηγό- οχηματαγωγό πλοίο «ΑΡΤΕΜΙΣ» είναι ναυπήγησης 1997, έχει μήκος 89,76 μέτρα, αναπτύσσει ταχύτητα 19,2 κόμβων την ώρα και μπορεί να μεταφέρει 748 επιβάτες και 65 ιδιωτικής χρήσης οχήματα.
SPONSORED
Το «Emily in Paris» έρχεται Ελλάδα – Γυρίσματα σε Μύκονο και Σαντορίνη
10:40
«Καίει» η βενζίνη στα πρατήρια καυσίμων - Έχει ξεπεράσει τα 2,10 ευρώ στην Αττική
10:29
Στον εισαγγελέα σήμερα ο 44χρονος οδηγός για το τροχαίο με δύο νεκρές στη Ρόδο
10:27
Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα: Σε κώμα ο ένας τραυματίας - Συντρίμμια στο σημείο της σύγκρουσης
10:23