Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή στο άτυχο βρέφος
Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εντόπισε ο ιατροδικαστής που έκανε σήμερα την νεκροψία – νεκροτομή στο δύο μηνών παιδάκι που κατασπάραξε το ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά.
Μάλιστα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, η πιθανότερη αιτία θανάτου του βρέφους ήταν οι κακώσεις στο κεφάλι όταν ο σκύλος το άρπαξε και άρχισε να το χτυπά στον τοίχο και σε έπιπλα.
Η μητέρα του παιδιού από την πρώτη στιγμή περιέγραψε στους αστυνομικούς σε κατάσταση σοκ τα δραματικά λεπτά όσων διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι, όταν ο σκύλος έσκισε τη σίτα του μπαλκονιού, μπήκε στο σπίτι κι άρπαξε με τα δόντια του το μωρό, το οποίο βρισκόταν σε ένα πορτ μπεμπέ πάνω στο τραπέζι του σαλονιού.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο σκύλος ήταν μαζί με την οικογένεια τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ο πατέρας του βρέφους είπε στους αστυνομικούς πως δεν είχε δημιουργήσει ποτέ κάποιο επεισόδιο ούτε είχε εκδηλώσει κάποια επιθετική συμπεριφορά απέναντι στα άλλα παιδιά της οικογένειας που μεγάλωσαν μαζί του.
Πιερρακάκης για τα έκτακτα μέτρα κατά της ακρίβειας: «Κανείς μόνος στην κρίση»
19:03
Επίσκεψη του Θάνου Πλεύρη στη δομή φιλοξενίας Πολυκάστρου Κιλκίς
18:55
Βρετανία: Ο πρωθυπουργός Στάρμερ «χαιρετίζει» τις αναφορές για διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν
18:47
Τραμπ: «Έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε σε συμφωνία με το Ιράν για ένα πιο ασφαλή πλανήτη»
18:45