ΕΛΛΑΔΑ

«Ήμουν αιχμάλωτη για 14 ώρες»: Συγκλονίζει ένα από τα θύματα του «βιαστή της Κέρκυρας»

«Ήμουν αιχμάλωτη για 14 ώρες»: Συγκλονίζει ένα από τα θύματα του «βιαστή της Κέρκυρας»
Screen grab/Youtube

Τις τρομακτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του Δημήτρη Ασπιώτη, γνωστού και ως «βιαστή της Κέρκυρας», περιγράφει μια νεαρή γυναίκα από την Βρετανία, που έπεσε θύμα βιασμού από τον 47χρονο στην περιοχή του Κάβου το καλοκαίρι του 2010.

Η Kayleigh Morgan, είχε μόλις τελειώσει το πανεπιστήμιο και εκείνο το καλοκαίρι βρισκόταν στην Κέρκυρα και εργαζόταν ως ξεναγός για λογαριασμό γνωστού τουριστικού πρακτορείου.

Ένα απόγευμα ενώ βρισκόταν στην παραλία, ο 47χρονος Κερκυραίος την πλησίασε από πίσω, την ρώτησε «τι ώρα είναι» κι όταν εκείνη γύρισε να του απαντήσει, την χτύπησε στο κεφάλι.

Στη συνέχεια την έριξε στο έδαφος και την έσυρε μέσα στο δάσος, της άρπαξε το τηλέφωνο και τα χρήματα. Την έδεσε, την κράτησε αιχμάλωτη επί 14 ώρες και την βίασε πέντε φορές.

Η Βρετανίδα τελικά κατόρθωσε να του ξεφύγει και πήγε τρέχοντας στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι αστυνομικοί της έδειξαν αμέσως την φωτογραφία του και τον αναγνώρισε.

«Αρρωσταίνω που σκέφτομαι πως τον ήξεραν και τον άφηναν ελεύθερο», δήλωσε η Kayleigh Morgan στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» και συνέχισε λέγοντας πως όταν έμαθε για την ποινή που του επιβλήθηκε - 52 χρόνια φυλάκιση- ανακουφίστηκε, καθώς πίστεψε ότι αυτό σήμαινε πως όταν θα έβγαινε θα ήταν 92 ετών.

Το χρονικό

Ο Δημήτρης Ασπιώτης παραδόθηκε τον Αύγουστο του 2010 στην αστυνομία, η οποία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό επί μια εβδομάδα για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

68479861 415093272445585 2302374007078387712 n

Πηγή:corfu tv news

Το 2012 έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε σε 52 χρόνια για τρεις βιασμούς, ενώ ο ίδιος, όπως ισχυρίζεται είχε διαπράξει τους δύο.

Τον Νοέμβριο του 2018 αποφυλακίστηκε και σήμερα ζει στον χωριό του.

Τι δηλώνει σήμερα ο «βιαστής της Κέρκυρας»

«Με κατηγορούσαν για 3 βιασμούς, εγώ παραδέχτηκα τους 2, αλλά αρνήθηκα τον τρίτο, γιατί δεν τον έκανα. Με καταδίκασαν σε 52 χρόνια φυλακή. Έκανα τα 15 και βγήκα με τον Νόμο Παρασκευόπουλου» δήλωσε μετά την αποφυλάκιση του στο corfutv.gr o Δημήτρης Ασπιώτης.

«Η μια ήταν κόρη κάποιου Πρέσβη και η άλλη νομίζω ήταν Αγγλίδα. Η μια ήταν περίπου 22 ετών και η άλλη κοπέλα γύρω στα 40. Άλλο βιασμό δεν παραδέχομαι, γιατί δεν τον έχω κάνει. Αν τον είχα κάνει θα το παραδεχόμουν. Έχω μετανιώσει και έχω κλάψει πολλές φορές» είπε.

«Η κοπέλα μου με συντηρεί. Δεν πρέπει να φοβάται κανένας. Έπινα ναρκωτικά και βαριά μάλιστα και τα έχω κόψει. Κανένα τσιγάρο (χασίς), είμαι ειλικρινής, κανένα ποτάκι μόνο και δεν κάνω τίποτε άλλο, δεν πρέπει να με φοβάται κανείς. Δεν έχω βοήθεια από κανένα στην οικογένεια μου. Περνάω πολύ δύσκολα. Με αντιμετωπίζουν με φόβο» υποστηρίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ