Καλαμαριά: Έκοψαν το ρεύμα σε 94χρονη χωρίς οφειλές
Υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ έκοψαν το ρεύμα το πρωί της Τρίτης σε μια 94χρονη από την Καλαμαριά, χωρίς καμία προειδοποίηση ενώ η γυναίκα δεν είχε οφειλές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr η ηλικιωμένη δεν χρωστάει χρήματα στoν πάροχο, αλλά ένα ηλεκτρολογικό σχέδιο στη ΔΕΔΔΗΕ.
Συγγενικό της πρόσωπο πήγε στα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ για να τους ενημερώσει ότι το σχέδιο θα κατατεθεί άμεσα και τους ζήτησε να συνδέσουν το ρεύμα.
Υπάλληλος της υπηρεσίας ωστόσο αρνήθηκε να γίνει η σύνδεση του ρεύματος μέχρι να γίνει η κατάθεση του ηλεκτρολογικού σχεδίου.
Το τοπικό μέσο ενημέρωσης επικοινώνησε με υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ ο οποίος δήλωσε ότι:
«Λόγω λήξης του ηλεκτρολογικού σχεδίου κόπηκε το ρεύμα. Το σχέδιο πρέπει να κατατεθεί για να είμαστε και εμείς καλυμμένοι».
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 94χρονη ζει μόνη της και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Traffic Commander: Το νέο «έξυπνο» σύστημα διαχείρισης της κυκλοφορίας
15:13
ΕΟΤ για επίθεση στη Ακρόπολη: «Μεμονωμένο περιστατικό - Η Ελλάδα από τους ασφαλέστερους προορισμούς»
15:09
Φωτιά στα Βορίζια Ηρακλείου - Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα
15:04
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική και 4 περιοχές- Συνεδριάζει η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
14:58