Εγκλήματα με θύματα αστυνομικούς – Δύο περιστατικά σε 24 ώρες
Δύο περιπτώσεις εγκληματικότητας με θύματα αστυνομικούς έχουν καταγραφεί τις τελευταίες 24 ώρες από την Ελληνική Αστυνομία.
Πιο συγκεκριμένα, ένας αρχιφύλακας δέχτηκε επίθεση από τρία άτομα στο σταθμό του ΗΣΑΠ, όπου βρισκόταν μαζί με έναν φίλο του.
Οι δράστες ξυλοκόπησαν τον αστυνομικό και άρπαξαν το πορτοφόλι του φίλου του. Ο αρχιφύλακας, που ήταν εκτός υπηρεσίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν.
Λίγες ώρες αργότερα, άλλος αστυνομικός, επιστρέφοντας στο σπίτι του στη Λυκόβρυση, διαπίστωσε πως είχαν… τρυπώσει νωρίτερα «ποντικοί» που άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.
Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, φαίνεται ότι η εγκληματικότητα δεν κάνει διακρίσεις ενώ οι συνάδελφοί τους τώρα προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες ληστρικών επιθέσεων.
Υφυπουργός Εξωτερικών του Ιράν: Eνεργούμε σε νόμιμη άμυνα και θα συνεχίσουμε όσο χρειαστεί
22:58
Τραμπ: Το Ιράν είναι έθνος τρόμου και μίσους και πληρώνουν ένα μεγάλο τίμημα
22:50
Frontex: Ο αριθμός των παράτυπων εισόδων στην ΕΕ μειώθηκε κατά 52% τους δύο πρώτους μήνες του έτους
22:42
Πόλεμος στο Ιράν: Περίπου 47.000 Αμερικανοί επέστρεψαν στις ΗΠΑ
22:34