ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Τατσόπουλος: «Αυτά τα περιστατικά συνήθως πεθαίνουν», τόνισε ο γιατρός του

Πέτρος Τατσόπουλος: «Αυτά τα περιστατικά συνήθως πεθαίνουν», τόνισε ο γιατρός του
ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Για τα πρώτα λεπτά της άφιξης του Πέτρου Τατσόπουλου στο Ιπποκράτειο, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στο πλατό τηλεοπτική εκπομπής, αλλά και για την κατάστασή του σήμερα μίλησε ο γιατρός που τον χειρούργησε, Δημήτρης Λυμπεριάδης.

«Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν», σημείωσε, μιλώντας στον Alpha, ωστόσο είπε ότι «σήμερα ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση».

«Είναι σταθερή αυτή τη στιγμή η κατάστασή του. Νοσηλεύεται στην εντατική, σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση και προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλες τις παραμέτρους για να μπορέσουμε να τον βγάλουμε», δήλωσε ο κ. Λυμπεριάδης για τον συγγραφέα.

«Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν. Δεν τα προλαβαίνουμε. Είχε σπάσει η αορτή του κι είχε γεμίσει αίμα, με αποτέλεσμα να πιέζει την καρδιά. Τρέχοντας τον πήγα στο χειρουργείο και τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό (σ.σ δηλαδή ξύπνιο). Εγώ τον άνοιγα και ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε. Κάναμε τα δέοντα και βγήκαμε ζωντανοί. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο και είμαστε σε καλό δρόμο», κατέληξε.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ