Θρίλερ στον Πηνειό - Βρέθηκαν ξανά ανθρώπινα οστά
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ανεύρεσης ανθρώπινων οστών στον Πηνειό, κοντά στο φράγμα της Γυρτώνης.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το onlarissa.gr, μετά τα ευρήματα της περασμένης Τρίτης, όταν και συλλέχθηκαν οστά που κατά τις πρώτες πληροφορίες ανήκουν σε άνδρα, χθες οι εργαζόμενοι στην περιοχή βρέθηκαν μπροστά και σε άλλα μακάβρια ευρήματα.
Θρίλερ στη Λάρισα: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός στις ακτές του Πηνειού
Υπενθυμίζεται πως πριν την ολοκλήρωση των εργασιών της Τρίτης, οι εργαζόμενοι στο σημείο καθαρισμού της πλωτής κατασκευής συγκράτησης φερτών υλικών στο ποτάμι πριν το φράγμα εντόπισαν ένα κρανίο μέσα στη λάσπη, κάλτσες με οστά, το κάτω μέρος μιας φόρμας που είχε επίσης οστά και υπολείμματα οστών, όπως και ένα ροζ παπούτσι αθλητικό. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα οι εργασίες καθαρισμού γίνονται προσεκτικά, κάτι που ζήτησε και η ΕΛ.ΑΣ. με έγγραφό της προς την αρμόδια υπηρεσία.
Η ιστορία προφανώς περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, με την ιατροδικαστική υπηρεσία αρχικά να καλείται να δώσει μία πρώτη εκτίμηση για τα νέα ευρήματα και τον έλεγχο DNA που θα γίνει στην Αθήνα, να ρίχνει το καθοριστικό «φως» στην υπόθεση.
Πάνω από χίλια κυβικά νερό το δευτερόλεπτο καταλήγουν στον Έβρο: Μία απέραντη λίμνη η περιοχή
08:22
Τροχαίο στη Θηβών: Φορτηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα - Τρεις τραυματίες
08:10
Διασώστης του ΕΚΑΒ στην Πάτρα ξυλοκοπήθηκε από μεθυσμένο άνδρα ενώ του έδινε τις πρώτες βοήθειες
08:06
Το παρασκήνιο της νέας κόντρας με Σαμαρά και η απάντηση Μητσοτάκη: «Κριτική χωρίς βάρος και ουσία»
08:01