ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Δραπετσώνα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τη «βουτιά θανάτου» της Μαυρίκου

Τραγωδία στη Δραπετσώνα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τη «βουτιά θανάτου» της Μαυρίκου
INTIME

Το απόγευμα της Τετάρτης ανασύρθηκαν νεκροί από την περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας, η μητέρα και ο αδερφός του δημοσιογράφου και εκδότη, Τάκη Μαυρίκου

«Μου έλεγε ότι δεν μπορεί και θα αυτοκτονήσει»

Σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στον ΑΝΤ1 αλλά και τον δικηγόρο της οικογένειας Αλέξη Κούγια, το τελευταίο διάστημα η γυναίκα έλεγε ότι δεν αντέχει και θα βάλει ένα τέλος στο μαρτύριο που ζούσε.

«Η μάνα και ο αδερφός που έχει ψυχολογικά από μικρός, δεν είχαν καθόλου χρήματα το τελευταίο διάστημα, είχαν μόνο στήριγμα τον Παναγιώτη Μαυρίκο.... χρήματα δεν είχαν καθόλου, μου ζητούσε βοήθεια, το τελευταίο διάστημα μου έλεγε ότι δεν μπορεί και θα αυτοκτονήσει», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Μάλιστα, είπε ότι πρόσφατα έφυγαν από το σπίτι που έμεναν στη Βάρκιζα, γιατί το πήραν οι τράπεζες και μετακόμισαν στη Δραπετσώνα.



«Το είπε και το έκανε»

Η αδερφή της Σοφίας Μαυρίκου, συγκλονισμένη από τη νέα τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της, ανέφερε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν σπίτι της, μετά το μοιραίο:

«Το είπε και το έκανε… Δεν έχω τίποτα άλλο να σας πω…».

Το χρονικό της «βουτιάς θανάτου»

Τα δύο άτομα επέβαιναν στο αυτοκίνητο το οποίο έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη θάλασσα.

Οι σοροί που ανασύρθηκαν από βατραχανθρώπους του Λιμενικού μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά.



Το αυτοκίνητο είχε βυθιστεί σε βάθος 32 μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος ήταν η γυναίκα, ενώ μέσα σε αυτό επέβαινε και ο σκύλος της οικογένειας, ο οποίος κατάφερε να σωθεί.

Μαρτυρίες, επίσης, αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο (σσ. απαγορεύεται για το ευρύ κοινό), και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα με μεγάλη ταχύτητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ