Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο γραφείο του Βασίλη Κικίλια
Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας πραγματοποίησε παρέμβαση στο γραφείο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας πέταξαν τρικάκια και αποχώρησαν από το σημείο.
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή ατόμου, που φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό.
Ο υπουργός Υγείας σχολίασε την παρέμβαση μέσω Twitter. Συγκεκριμένα έγραψε:
«Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ Ρουβίκωνες που εισέβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ. Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία».
Παράλληλα, σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σημείωσε: «Οι γνωστοί τραμπούκοι εισέβαλαν σήμερα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Ας το καταλάβουν καλά. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται. Κι ας αντιληφθούν επίσης ότι τα πράγματα άλλαξαν. Η βία δεν γίνεται ανεκτή και η ανομία θα παταχθεί».
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης
14:45
Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στην Πάρνηθα - Απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος ο οδηγός του
14:40
Κεφαλονιά: Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατος της 19χρονης - Αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις
14:36
NN Hellas: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 με επίκεντρο τον ψηφιακό της μετασχηματισμό προς όφελος των πελατών και των ανθρώπων της, αλλά και ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας
14:30