ΕΛΛΑΔΑ

Εγκατάλειψη βρέφους στη Θεσσαλονίκη: Παραμένει νοσηλευόμενο σε θερμοκοιτίδα

Εγκατάλειψη βρέφους στη Θεσσαλονίκη: Παραμένει νοσηλευόμενο σε θερμοκοιτίδα
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Σταδιακή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του βρέφους, που εντόπισαν κάτοικοι εγκαταλελειμμένο και τυλιγμένο σε κουβέρτα μπροστά σε είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης.

Το κοριτσάκι διεκομίσθη στο νοσοκομείο με υποθερμία, όπως επισήμανε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η διοικήτρια του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, και παραμένει νοσηλευόμενο για προληπτικούς λόγους σε θερμοκοιτίδα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών.

Όπως επισήμανε η διοικήτρια, στη μαιευτική κλινική του Ιπποκράτειου παραμένει για νοσηλεία και η 25χρονη μητέρα του παιδιού.

«Μόλις γέννησα τα έχασα»

Η μητέρα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από την περιοχή και σύμφωνα με το Star, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν γιατί το έκανε, η νεαρή απάντησε ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος και στον πανικό της προχώρησε σε αυτή την πράξη.

«Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος. Μόλις γέννησα τα έχασα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πανικοβλήθηκα».



H 25χρονη κοπέλα, που ζει μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό της, είναι σε κατάσταση σοκ και φαίνεται σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ