Ισχυρή αστυνομική παρουσία στο Εφετείο για την απολογία Μιχαλολιάκου – Κλειστή η Αλεξάνδρας
Ισχυρή αστυνομική παρουσία υπάρχει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου αναμένεται να μεταβεί για να απολογηθεί ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.
Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Αλεξάνδρας, από το ύψος της Πανόρμου, από τη Λεωφόρο Κηφισίας έως Δέγλερη, λόγω πορείας προς το Εφετείο.
Η έσχατη απολογία που θα ακουστεί στο δικαστήριο, όπου εξετάζεται ο φάκελος της Χρυσής Αυγής, θα είναι αυτή του «Πρώτου τη τάξει», του αδιαφιλονίκητου ηγέτη της -κατά την κατηγορία- δομημένης εγκληματικής οργάνωσης.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εγκαίρως, δια των συνηγόρων του, διεμήνυσε πως δεν επιθυμεί να σταθεί στο βήμα του δικαστηρίου με τη σειρά του καταλόγου και ζήτησε να απολογηθεί τελευταίος αφού έχουν προηγηθεί όλες οι απολογίες των συγκατηγορουμένων του, αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο.
Αγρότες: Η πρώτη συνάντηση, τα «δώρα» Μητσοτάκη και η επιμονή των «σκληρών»
22:55
Η Μόσχα ανέλαβε τον έλεγχο τεσσάρων εργοστασίων της δανικής αλυσίδας Rockwool
22:44
Axios: Μυστική συνάντηση Στιβ Γουίτκοφ με τον εξόριστο πρίγκιπα διάδοχο του Ιράν
22:32
ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες: Ψευτοδιάλογος και συνέχιση απειλών και αδιεξόδων
22:23