Θεσσαλονίκη: Νεκρός κυνηγός μετά από εκπυρσοκρότηση όπλου συγγενή του
Θανάσιμα τραυματίστηκε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη, όταν κατά λάθος τον πέτυχε σφαίρα από όπλο συγγενικού του προσώπου.
Ο άνδρας είχε πάει μαζί με δύο συγγενείς του για κυνήγι αγριογούρουνων στην περιοχή Βασιλούδι του Δήμου Λαγκαδά.
Οι τρεις τους πήγαιναν για κυνήγι με τρακτέρ, το οποίο οδηγούσε ένας 61χρονος, ενώ στο πίσω μέρος κάθονταν ο 57χρονος αδελφός του και ο 46χρονος γαμπρός τους, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 57χρονος έπεσε από το αγροτικό όχημα και τότε το κυνηγετικό όπλο που κρατούσε φέρεται να εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 46χρονο.
Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από τις τοπικές αστυνομικές Αρχές.
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19