Σέρρες: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα αγοράκι - Του επιτέθηκαν δύο σκύλοι
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών ένας μαθητής της Δ' Δημοτικού ο οποίος επιστρέφοντας το μεσημέρι της Τετάρτης στο σπίτι του, ήρθε αντιμέτωπος με δυο μεγάλα σκυλιά τα οποία και του επιτέθηκαν.
Το μικρό παιδί έχει δαγκωματιές σε όλο του το κορμί και κυρίως στη γάμπα και στο μηρό, ενώ σοβαρά τραύματα έχει υποστεί και στο κεφάλι του, αναφέρει το Diktyo TV.
Το παιδί γλίτωσε με τη βοήθεια της μητέρας του, η οποία εκείνη την ώρα ήταν στο μπαλκόνι και άκουσε τις φωνές του παιδιού της που καλούσε σε βοήθεια.
Τρομαγμένη από το περιστατικό είναι και η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου, όπως και οι γονείς που ενημερώθηκαν για το συμβάν και ζητούν επιτέλους να τηρούνται οι νόμοι και να προστατεύονται τα μικρά παιδιά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς του παιδιού κινήθηκαν νομικά κατά του ιδιοκτήτη.
Φάμελλος: Η ακρίβεια καλπάζει με ευθύνη της κυβέρνησης και προσβάλλει την αξιοπρέπεια των πολιτών (vid)
15:57
Ολοκληρώθηκε η απολογία του σμήναρχου στο Αεροδικείο Αθηνών - Υπό κράτηση έως την Τρίτη
15:46
Συνάντηση Μελόνι-Βανς στο Μιλάνο: «Εργαζόμαστε με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μας»
15:43
Aπαλλαγή πρότεινε η εισαγγελεας για τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού
15:40