ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Μέγαρα: «Βοηθούσε όποιον περνούσε από το γραφείο του», αναφέρει κουμπάρος του γιατρού

Έγκλημα στα Μέγαρα: «Βοηθούσε όποιον περνούσε από το γραφείο του», αναφέρει κουμπάρος του γιατρού
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Ανθρώπινες ιστορίες για τον γιατρό που δολοφονήθηκε από τον πρώην γαμπρό του στα Μέγαρα έρχονται στη δημοσιότητα, λίγες ημέρες μετά το φονικό.

Δύο περίπου εβδομάδες μετά την τραγωδία οι μαρτυρίες για την δολοφονία του γιατρού, συγκλονίζουν αφού δείχνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο πώς βιώνουν το τραγικό περιστατικό οι κοντινοί του άνθρωποι.

Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο κουμπάρος του θύματος, γιατρός επίσης στο επάγγελμα δήλωσε. «Πήγαινε κόσμος και του έλεγε τα προβλήματά του, ήταν άνθρωπος που βοηθούσε όποιον περνούσε από το γραφείο του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την μοιραία νύχτα τόνισε πως δέχτηκε ξαφνικά τηλεφώνημα από την πρώην σύζυγο του άνδρα που διέπραξε την δολοφονία η οποία τον ενημέρωσε για τα τραγικά νέα.

«Προσπαθήσαμε με το που πήγαμε μέσα να κάνουμε ανάνηψη αλλά δεν. Η σύζυγός του ήταν στον διπλανό θάλαμο για να μην βλέπει, ήταν σε κατάσταση σοκ» λέει με δάκρυα στα μάτια στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού.

Επίσης στην εκπομπή μίλησε και ο αδερφός του Χάρη, ο Βαγγέλης.

Ο Χάρης είναι ένας νέος που μετά από ένα ατύχημα έμεινε τετραπληγικός και τον φρόντιζε αφιλοκερδώς ο δολοφονημένος γιατρός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ