Δήμαρχος Χανίων σε CNN Greece:Είμαστε σε φάση ενημέρωσης για το σεισμό-Δεν φαίνεται κάτι ανησυχητικό
«Είμαστε ακόμη σε φάση ενημέρωσης. Απ’ ότι φαίνεται δεν είναι κάτι ανησυχητικό»: αυτό δήλωσε στο CNN Greece o δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, αναφορικά με τη δόνηση 6,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης ανάμεσα στην Κρήτη και τα Κύθηρα.
Ο κ. Σημανδηράκης τόνισε πως ο Δήμος δεν έχει ενημερωθεί μέχρι στιγμής για ζημιές ή τραυματισμούς.
«Ο σεισμός ίσως να έγινε πιο αισθητός στον Δήμο Κισσάμου, καθώς το επίκεντρο ήταν δυτικά των Χανίων» τόνισε ο δήμαρχος Χανίων.
Η σεισμική δόνηση των 6,1 Ρίχτερ σημειώθηκε ανάμεσα στην Κρήτη και τα Κύθηρα και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας.
CULTURE
Run-DMC: Ένοχος δήλωσε άνδρας για τη δολοφονία του Jam Master Jay, 20 χρόνια μετά
09:06
ΕΛΛΑΔΑ
Παγκράτι: Τραυματισμός 22χρονης για θέση πάρκινγκ- Για επικίνδυνη σωματική βλάβη διώκεται ο 59χρονος (vid)
09:02
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οικονόμου για επιστολή των πέντε βουλευτών: Καταθέτουμε προβληματισμό - Ώρα για θεσμικές αλλαγές
09:00
ΕΛΛΑΔΑ
Συνεχίζεται σήμερα η δίκη των Τεμπών με τις τοποθετήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης (vid)
08:52
CULTURE