Αθώος ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη μετά τη μήνυση εναντίον του

Αθώο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων τον Ανδρέα Γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής για προσβολή της τιμής και όλως απλή σωματική βλάβη.
Η διαδικασία ήταν συνοπτική, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε.
Ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής ρωτήθηκε από την έδρα εάν ζητάει συγγνώμη για την υποβολή της μήνυσης και απάντησε καταφατικά, ενώ από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γιακουμάκης υποστήριξε πως ποτέ δεν εκφράζεται με τον τρόπο που αναφέρεται στη μήνυση.
Τη μήνυση είχε καταθέσει τον Δεκέμβριο του 2017 ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής, Κώστας Μάντζαρης, μετά τον διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άνδρες έξω από το Εφετείο, όπου εκδικάζονταν η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Στο Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Χ. Δούκας: Η πολιτική πρέπει να εμπνέει ελπίδα
12:30
Εστίαση: Γιατί πολλές επιχειρήσεις στρέφονται στο self service και βάζουν «ψαλίδι» στο ωράριο
12:23
Θεσσαλονίκη: Κλειστά λόγω κρούσματος στρεπτόκοκκου το 2ο δημοτικό και το 9ο νηπιαγωγείο Καλαμαριάς
12:11.jpg?t=0-Z9muJJbVyAT5T7LarKYw)
Αγνοείται 97χρονη στο Ασπροχώρι Ιωαννίνων - Έρευνες από Αστυνομία και Πυροσβεστική
12:04