ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη (pics)

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη (pics)
CNN Greece

Άγνωστοι πέταξαν αργά το βράδυ της Παρασκευής μολότοφ στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, στην οδό Βουλγαροκτόνου 74, στα Εξάρχεια. 

Από την επίθεση υπέστη ζημιές η εξωτερική πόρτα της οικίας, ενώ κάηκαν ολοσχερώς και δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από αυτή. Ο υπουργός Επικρατείας ήταν μέσα στο σπίτι του την ώρα της επίθεσης, ωστόσο δεν διέτρεξε κάποιο κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την οδό Βουλγαροκτόνου ενώ διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Σημειωτέον, πως πρόκειται για τη δεύτερη φορά που το σπίτι του υπουργού δέχεται επίθεση.

1

CNN Greece

Ανακοινώσεις από ΣΥΡΙΖΑ και Όλγα Γεροβασίλη

Την αντίδραση τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, συνολικά, όσο και της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, προκάλεσε η επίθεση αγνώστων με μολότοφ κατά της οικίας του Αλέκου Φλαμπουράρη, αργά το βράδυ της Παρασκευής.

«Πράξεις όπως η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) δολοφονική επίθεση στην οικία του Α. Φλαμπουράρη δεν μπορούν να υπονομεύσουν τη δημοκρατία.

Να γνωρίζουν καλά οι αυτόκλητοι "επαναστάτες" ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τρομοκρατείται και ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τον αγώνα της απέναντι στη διαπλοκή, τα συμφέροντα και τον υπόκοσμο», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα. Γεροβασίλη από την πλευρά της τονίζει ότι «η δημοκρατικά νομιμοποιημένη κυβέρνηση του τόπου ούτε εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται, ούτε υποχωρεί.

Οι αυτουργοί τέτοιου είδους "αυθόρμητων" και "επαναστατικών" ενεργειών, αλλά και όλοι αυτοί που τις τελευταίες εβδομάδες πασχίζουν με κάθε τρόπο να δηλητηριάσουν το πολιτικό κλίμα, ας ξέρουν ότι τα σχέδια τους πέφτουν στο κενό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ