ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Αγνοείται 37χρονος που δεν επέστρεψε ποτέ από τη δουλειά του

Βόλος: Αγνοείται 37χρονος που δεν επέστρεψε ποτέ από τη δουλειά του

Αγωνία για την τύχη ενός 37χρονου Βολιώτη, ο οποίος αγνοείται από τη Δευτέρα. Ο 37χρονος Ηλίας Πινάκας που εργάζεται ως σεκιούριτι σε κατάστημα της πόλης και είναι πατέρας δύο παιδιών, έφυγε από την εργασία του τη Δευτέρα, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του.

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας έχει ξεκινήσει τις έρευνες ήδη από προχθές το βράδυ μετά από παράκληση της οικογένειας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπίσει κανένα ίχνος του 37χρονου.

Οι εθελοντές έχουν ήδη ερευνήσει τη διαδρομή που ακολουθούσε ο αγνοούμενος από την εργασία του στο σπίτι, που είναι στον Άγιο Γεράσιμο και πλέον οι έρευνες έχουν επεκταθεί σε ολόκληρο τον Βόλο, σε περιοχές που θα μπορούσε να έχει επισκεφθεί ο αγνοούμενος.

Η οικογένειά του ανησυχεί ότι κάτι κακό του έχει συμβεί, ενώ η σύζυγός του Αγγελική Τριανατφύλλου, μιλώντας στον Ταχυδρόμο, δήλωσε: «Τον αγαπάμε όλοι πάρα πολύ. Ό,τι και να συμβαίνει, να δώσει κάποια σημεία ζωής. Τον αγαπάμε και δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο».

Ο αγνοούμενος βοηθούσε επίσης τον πατέρα του που διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο στην Ανακασιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος, ο 37χρονος Βολιώτης αποχώρησε από την εργασία του στις 2 το μεσημέρι με το αυτοκίνητό, ενώ φορούσε τη στολή σεκιούριτι και συγκεκριμένα μαύρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι.

Συνάδελφοί του ενημέρωσαν τους εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων ότι φαινόταν να είναι καλά, καθώς πριν την αποχώρησή του μιλούσαν για τους αγώνες και υπήρχε ευχάριστη ατμόσφαιρα στην εργασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ